HTML

House of harmony Dekoráció - esküvői blog

Dekoráció az egyéniségednek megfelelő színharmóniában esküvőre és egyéb rendezvényekre. Tippek, ötletek, újdonságok. Fórum. ESZKÖZÖK BÉRLÉSE ESKÜVŐKRE, RENDEZVÉNYEKRE: székszoknyák,masnik,terítők, asztalifutók,organzák,drapériák, szalvéták,szalvétagyűrűk,ültető kártyák,menü kártyák,vázák, virágdíszek,gyertyák,kövek, zselék,lampionok,viráglabdák. KÉP GALÉRIÁNK: http://picasaweb.google.hu/ marti.hb, T: 30-380-3031, www.houseofharmony.hu/ dekoracio.

Friss topikok

Linkblog

TÉLI esküvői dekor 2009/2010

2009.11.30. 23:02 martismink

A téli esküvőket talán leginkább a romantikus hangulat jellemzi.

Ráadásul a gyertyafény télen sokkal jobban érvényesül, bensõségessé, szeretetteljessé varázsolja a légkört.

Meghitt és romatikus összhatást érhetünk el, ha csak fehérrel dekorálunk és a virágok, textilek, terítékek, dekorok érintetlen téli tájat idéző hangulatát mécsesek sokaságának meleg fényével kombináljuk.

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnénk egy lehelletnyi színt is vinni a csupa fehér dekorációba, használjunk egy kis világoskéket az összhatás visszafogott, mégis hatásos élénkítésére.

 

 

A legszebb hatást akkor érhetjük el, ha összességében az alapszín dominál, az átgondoltan alkalmazott, de kevesebbet használt, kiegészítő szín pedig az üdítő változatosságról, a szemet vonzó hangsúlyokról gondoskodik.

A romatikus fehér téli virágai az amarillisz, a rózsa, a kála, a frézia, a liliom, a szegfű, az orchidea, amikből csodálatos csokorköltemények köthetők.

 

 

A dekorációhoz remekül használhatunk cserepes virágokat is, amik általában jóval tartósabbak a vágott virágok kompozícióinál. Szépen díszített cserépben csodálatosan mutatnak az esküvőn és az esküvői vacsorán a számtalan virággal hódító azálea, az erőteljes és mégis kecses cserepes amarillisz vagy az egzotikus orchidea.

Végül: A téli esküvő hangulatát a meleg színek és a sok fény varázsolhatja ünnepivé, de ügyeljünk arra, hogy nehogy karácsonyt csináljunk az esküvőnkből.

 

1 komment

Címkék: esküvői dekoráció esküvő színei tökéletes esküvő esküvő egész dekorációja házasulandók színvilága esküvői csokor színe elegáns csokor ifjú pár esküvői díszítés dekoráció képek harmonikus esküvői dekoráció téli esküvő színei téli esküvői színek

A bejegyzés trackback címe:

https://harmonikusdekoracio.blog.hu/api/trackback/id/tr971565243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

scs 2010.03.18. 23:18:25

ezek mind saját képek, hogy nincsenek feltüntetve a források?
süti beállítások módosítása