HTML

House of harmony Dekoráció - esküvői blog

Dekoráció az egyéniségednek megfelelő színharmóniában esküvőre és egyéb rendezvényekre. Tippek, ötletek, újdonságok. Fórum. ESZKÖZÖK BÉRLÉSE ESKÜVŐKRE, RENDEZVÉNYEKRE: székszoknyák,masnik,terítők, asztalifutók,organzák,drapériák, szalvéták,szalvétagyűrűk,ültető kártyák,menü kártyák,vázák, virágdíszek,gyertyák,kövek, zselék,lampionok,viráglabdák. KÉP GALÉRIÁNK: http://picasaweb.google.hu/ marti.hb, T: 30-380-3031, www.houseofharmony.hu/ dekoracio.

Friss topikok

Linkblog

... és még Esküvő Kiállítások Pécsett, és Budapesten

2010.01.18. 08:30 martismink

2010 január 23.-24. Pécs, Városi Sportcsarnok,

2010 január 30.-31. Budapest, Sport Aréna.

Február 20.-ig történő foglalás esetén a végösszegből 10% kedevzményt biztosítunk a házasulandóknak :-) , ezen kívül a 200.000 ft feletti megrendeléseknél a menyasszonyi csokrot gratis  biztosítjuk az arának, menyasszonyi smink rendelés esetén pedig a 4 alkalmas sminktanfolyamból az első órát ajándékba adjuk (25.000ft helyett 15.000ft/4 alk.)

REFERENCIÁKhttp://www.picasaweb.google.hu/marti.hb

ESKÜVŐI CSOMAG AJÁNLATOT kérhetsz: harmonikusdekoracio@gmail.com.

Szólj hozzá!

Címkék: esküvői dekoráció tökéletes esküvő esküvő egész dekorációja esküvői díszítés harmonikus esküvői dekoráció 2010 esküvő kiállítások esküvői kiállítások időpontjai esküvői tippek menyasszonyi smink és dekoráció

A bejegyzés trackback címe:

https://harmonikusdekoracio.blog.hu/api/trackback/id/tr911681274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása