HTML

House of harmony Dekoráció - esküvői blog

Dekoráció az egyéniségednek megfelelő színharmóniában esküvőre és egyéb rendezvényekre. Tippek, ötletek, újdonságok. Fórum. ESZKÖZÖK BÉRLÉSE ESKÜVŐKRE, RENDEZVÉNYEKRE: székszoknyák,masnik,terítők, asztalifutók,organzák,drapériák, szalvéták,szalvétagyűrűk,ültető kártyák,menü kártyák,vázák, virágdíszek,gyertyák,kövek, zselék,lampionok,viráglabdák. KÉP GALÉRIÁNK: http://picasaweb.google.hu/ marti.hb, T: 30-380-3031, www.houseofharmony.hu/ dekoracio.

Friss topikok

Linkblog

2010 -es esküvő kiállítások

2009.11.05. 00:00 martismink

A 2010-es esküvő kiállítások időpontjai:

január 8.-9.-10. Kozármisleny
január 10.-11. Szeged
január 15.-17. Budapest Kongresszusi Központ

január 16.-17. Veszprém
január 23.-24. Pécs
január 30.-31. Budapest Sport Aréna
január valamikor Székesfehérvár.

A január végi időszak megelőzi a báli szezont, és nem utolsósorban az esküvőkre való felkészülés időszakát. A látogatók átfogó képet kaphatnak a hazai piac nyújtotta lehetőségekről, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a családi-események és ünnepi alkalmak  nagyobb hangsúlyt és megfelelő rangot kapjanak mindennapi életünkben.

A helyszínen felmérhetik a kínálatot, tájékozódhatnak az árakról, lehetőségekről, és természetesen vásárolhatnak is, ezzel időt, és sok esetben pénzt is megtakaríthatnak.
 

Szólj hozzá!

Címkék: és budapesti 2010 esküvő kiállítások vidéki esküvő kiállítások 2010 ben esküvői kiállítások időpontjai

A bejegyzés trackback címe:

https://harmonikusdekoracio.blog.hu/api/trackback/id/tr561501453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása