HTML

House of harmony Dekoráció - esküvői blog

Dekoráció az egyéniségednek megfelelő színharmóniában esküvőre és egyéb rendezvényekre. Tippek, ötletek, újdonságok. Fórum. ESZKÖZÖK BÉRLÉSE ESKÜVŐKRE, RENDEZVÉNYEKRE: székszoknyák,masnik,terítők, asztalifutók,organzák,drapériák, szalvéták,szalvétagyűrűk,ültető kártyák,menü kártyák,vázák, virágdíszek,gyertyák,kövek, zselék,lampionok,viráglabdák. KÉP GALÉRIÁNK: http://picasaweb.google.hu/ marti.hb, T: 30-380-3031, www.houseofharmony.hu/ dekoracio.

Friss topikok

Linkblog

Az esküvő színei a dekorációban

2010.03.17. 13:14 martismink

Ha színpompát akarsz: válassz egymástól teljesen elütõ színeket, azokat, melyek egymással szemben helyezkednek el a színkeréken.

Ha visszafogottabb, elegánsabb esküvõt képzeltél el: választ azokat a színeket,melyek a színkeréken egymás mellett vagy egymás közelében vannak. Amikor elrendezéseket vagy dekorációkat tervezünk a kulcs a színösszhang megteremtésében rejlik.

De a színösszhangok mellett az ünnepek és az évszakok is befolyásolhatják a színválasztást. A tavasz általában pasztellszínekben jelenik meg (pink és levendula)a nyár harsány színekben (vörös és sárga) az õsz meleg színekkel (narancs és barna)a tél pedig hideg színekkel (kék és ibolya).

 

A legszélesebb körben elterjedt szabály szerint a legvilágosabb színek 65%- ban a közepes erõsségûek 25%-ban a legsötétebbek pedig 10 %-ban legyenek jelen. A szakértõk továbbá azt tanácsolják, hogy a világos színek az elrendezés perem én a legsötétebbek a fókuszpontban vagy annak környékén, a közepes erõsségûek pedig a kettõ között foglaljanak helyet. Az arányok mellett a színekkel egyensúlyt, ritmust és egységet kölcsönözhetünk az elrendezésnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://harmonikusdekoracio.blog.hu/api/trackback/id/tr51846813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása