HTML

House of harmony Dekoráció - esküvői blog

Dekoráció az egyéniségednek megfelelő színharmóniában esküvőre és egyéb rendezvényekre. Tippek, ötletek, újdonságok. Fórum. ESZKÖZÖK BÉRLÉSE ESKÜVŐKRE, RENDEZVÉNYEKRE: székszoknyák,masnik,terítők, asztalifutók,organzák,drapériák, szalvéták,szalvétagyűrűk,ültető kártyák,menü kártyák,vázák, virágdíszek,gyertyák,kövek, zselék,lampionok,viráglabdák. KÉP GALÉRIÁNK: http://picasaweb.google.hu/ marti.hb, T: 30-380-3031, www.houseofharmony.hu/ dekoracio.

Friss topikok

Linkblog

Az ősz színei a harmonikus dekorációban

2009.11.04. 23:39 martismink

Az ősz tarka, meleg színekben pompázó, hangulata az utóbbi időben egyre fontosabb a virágkötészeti dekorációk számára.
A mosolygós madárijesztők, a foltozott tökfigurák, a filclevelek, az apró őszies kiegészítők mind megteremtik a vidám indiánnyár és az ősz hangulatát.


 

 

 

 

 

 

Továbbra is trend a filc és polirezin levelek használata a csokrokban, kompozíciókban, narancsos, barnás színeikkel igazán ősziessé varázsolják a dekorációkat. A filc kiegészítők alkalmazása egyszerű, dróttal, ragasztóval könnyedén rögzíthetők. Látványos őszi kopogtatók, kompozíciók készíthetők segítségükkel.

 

Kiegészítő dekorációs elemek lehetnek mécsesek, virágok, gyertyák, azonban érdemes arra figyelni, hogy ne jelentsenek akadályt az étkezés során.
Két domináns színnél általában nem érdemes többet választani, mert akkor könnyen giccsbe hajlik az összkép.

Szólj hozzá!

Címkék: indián nyár őszi hangulat harmonikus őszi dekoráció mécse virág és gyertya

A bejegyzés trackback címe:

https://harmonikusdekoracio.blog.hu/api/trackback/id/tr21501412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása